Wiek: 27 Dołączył: 05 Gru 2006 Posty: 38 Skąd: ja mam to wiedzieć?
Wysłany: 2006-09-21, 12:26 Wygląd strony
Całkiem poważnie liczę na sugestie dotyczące wyglądu strony. Robię ją dla Was i chcę żeby Wam się podobała. W miarę możliwości będę dostosowywał stronę do Waszych wymagań. Wpisujcie tutaj swoje propozycje.
A tak na marginesie liczę na przynajmniej dwie strony pochwał :)
Ogólnie fajny pomysł ... jednak na forum jest trochę chaosu. Jestem administratorem kilku forum i przydałoby się tutaj trochę uporządkować. Na pewno fajne jest to że po każdym meczu jest jakiś pościk ze skrótu wydarzeń, jednak zauważyłem ze czasami inne tematy wchodza między posty z rozgrywek. Przydałoby sie to uporządkować. Przydałby się również jakaś nowa kategoria w stylu Hyde Park gdzie można by pisać o wszystkim ... tego mi tutaj brakuje :) no i wykasowałbym te testowe podfora ...
Wiek: 27 Dołączył: 05 Gru 2006 Posty: 38 Skąd: ja mam to wiedzieć?
Wysłany: 2007-10-17, 12:49
Radiant napisał/a:
Ogólnie fajny pomysł ... jednak na forum jest trochę chaosu. Jestem administratorem kilku forum i przydałoby się tutaj trochę uporządkować. Na pewno fajne jest to że po każdym meczu jest jakiś pościk ze skrótu wydarzeń, jednak zauważyłem ze czasami inne tematy wchodza między posty z rozgrywek. Przydałoby sie to uporządkować. Przydałby się również jakaś nowa kategoria w stylu Hyde Park gdzie można by pisać o wszystkim ... tego mi tutaj brakuje :) no i wykasowałbym te testowe podfora ...
jak coś służę wskazówkami
Witaj.
Faktycznie czas już był pokasować te testowe fora - już ich nie ma. Co do Hyde Parku to w zamyśle jego zadania ma spełniać główne forum "Sprawy ogólne" - szczerze mówiąc nie spodziewamy się tysięcy postów, więc (nawet kosztem lekkiego bałaganu) uważam, że pare for, które są w jakiś sposób aktywne, leiej wygląda niż wielka martwa struktura for na wszelkie możliwe tematy.
Dzięki za uwagi do strony, brakuje nam konstuktywnej krytyki do ulepszania forum :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum